Privaatsuspoliitika   |     

1. Isikuandmete kaitse ülevaade

Üldine teave

Alljärgnev teave annab lihtsa ülevaate sellest, mis toimub Teie isikuandmetega meie veebisaiti külastades. Isikuandmed on on mistahes andmed, mille järgi on võimalik Teid tuvastada. Üksikasjalikku teavet isikuandmete kaitse kohta saate lugeda meie eraelu puutumatuse normidest allpool.

Isikuandmete kogumine meie veebisaidil

Kes vastutab isikuandmete kogumise eest sellel veebisaidil?

Veebisaidi haldaja töötleb sellel veebisaidil kogutud isikuandmeid. Haldaja kontaktandmed leiate veebisaidi õiguslikus teates.

Kuidas me Teie isikuandmeid kogume?

Osa kogutud andmetest annate meileTeie. Näiteks võivad nendeks olla andmed, mis te sisestate kontaktvormi.

Ülejäänud andmed on kogutud automaatselt meie IT-süsteemi poolt siis, kui Te külastate veebisaiti. Need on peamiselt tehnilised andmed, nt Teie poolt kasutatav brauser ja operatsioonisüsteem või millal Te lehekülge vaatasite. Need andmed kogutakse automaatselt kohe, siis kui Te sisenete meie veebisaiti.

Milleks me Teie andmeid kasutame?

Osa andmeid kogutakse tagamaks veebisaidi korrektset toimimist. Teisi andmeid saab kasutada analüüsimaks, kuidas külastajad veebisaiti kasutavad.

Millised on Teie õigused seoses Teie andmetega?

Teil on alati õigus küsida tasuta teavet Teie kohta hoitavate andmete, nende päritolu, nende saajate ja nende kogumise eesmärkide kohta. Samuti on Teil õigus nõuda nende parandamist, blokeerimist või kustutamist. Kui Teil on täiendavaid küsimusi eraelu puutumatuse ja isikuandmete kaitse kohta võite meiega alati ühendust võtta kasutades õiguslikus teates toodud aadressi. Samuti on Teil õigus esitada kompetentsele reguleerivatele asutustele kaebust.

Analüütika ja kolmandast isikust osapoole vahendid

Meie veebisaiti külastades võidakse teha statistilisi analüüse Teie surfamise kohta. Seda tehakse peamiselt kasutades küpsiseid ja analüütikat. Teie surfamise analüüs on tavaliselt anonüümne, s.t nende andmete hulgast ei ole Teid võimalik tuvastada. Kasutades teatud vahendeid võite sellise analüüsi vastu olla või seda vältida. Üksikasjaliku teabe selle kohta anname Teile järgnevates eraelu puutumatuse normides.

Te võite sellise analüüsi tegemise vastu olla. Allpool me selgitame Teile, kuidas seda teha.

 

2. Üldine teave ja kohustuslik teave

Isikuandmete kaitse

Selle veebisaidi haldajad võtavad Teie isikuandmete kaitsmist väga tõsiselt. Me kohtleme Teie isikuandmeid konfidentsiaalselt ja kooskõlas isikuandmete kaitset käsitleva seadusandluse ja eraelu puutumatuse normidega.

Selle veebisaidi kasutamisel kogutakse erinevaid isikuandmeid. Isikuandmed on mistahes andmed mille järgi on Teid võimalik isiklikult tuvastada. Käesolevad eraelu puutumatuse normid selgitavad Teile millist teavet me kogume ja milleks me seda kasutame. Samuti selgitatakse Teile kuidas ja millisel eesmärgil seda tehakse.

Palun pange tähele, et andmete edastamisel internetis (nt e-posti teel saadetud sõnumid) võib esineda turvarikkumine. Teie andmetele ei ole võimalik tagada täielikku kaitset kolmandate isikute juurdepääsu eest.

Õiguslik teade selle veebisaidi eest vastutava osapoole kohta

Andmete töötlemise eest sellel veebisaidil vastutab:

Josera petfood Beteiligungs-GmbH
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach
Saksamaa

Telefon: +49 (0) 9371 940-0
E-post: josera@josera.de

Vastutav osapool on kas füüsiline või juriidiline isik, kes üksi või koos kellegi teisega otsustab isikuandmete (nimed, e-posti aadress jne) töötlemise eesmärgid ja viisi.

Teie isikuandmete töötlemiseks antud loa tühistamine

Paljud andmete töötlemise tegevused on võimalikud ainult siis, kui Te selleks nõusoleku annate. Te võite igal ajal andmete töötlemiseks antud loa tühistada tulevase mõjuga. Selle nõudmiseks piisab mitteametlikust e-kirjast. Andmeid, mida töödeldi enne Teie nõude saamist võidakse veel seaduslikult töödelda.

Reguleerivale asutusele kaebuse esitamise õigus

Isikuandmete kaitse seaduse rikkumise korral võib inimene, kelle õigust on rikutud esitada kaebuse kompetentsele reguleerivatele asutustele. Meie äriühing on registreeritud Saksamaal ja isikuandmete kaitse seadusega seotud küsimustes on pädevaks reguleerivaks asutuseks Saksamaa andmekaitseametnik. Klõpsates järgneval lingil leiate andmekaitseametnike loetelu ja nende kontaktandmed: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

 

Andmete ülekantavuse õigus

Teil on õigus saada või paluda edastamist kolmandale isikule Teie nõusoleku alusel või seoses lepingu täitmisega töödeldavaid Teid puudutavaid isikuandmeid laialdaselt kasutatavas masinloetavas vormingus. Kui Te palute andmete edastamist otse mõnele teisele vastutavale osapoolele, siis seda tehaks ainult ulatuses, mis on tehniliselt võimalik.

SSL või TLS krüpteerimine

Turvalisuse ja konfidentsiaalse sisu, nt Teie poolt meile kui veebisaidi haldajale saadetud päringud, ülekandmise kaitsmise eesmärgil kasutatakse sellel veebisaidil SSL või TLS krüpteerimist. Krüpteeritud ühenduse saab ära tunda selle järgi, kui Teie brauseri aadress muutub http://-lt https://-ks ja brauseri aadressi ribale kuvatakse tabaluku ikoon.

Kui SSL või TLS krüpteerimine on aktiveeritud, siis Teie poolt ülekantavaid andmeid ei saa kolmandad osapooled lugeda.

Teave, blokeerimine, kustutamine

Vastavalt seadusega lubatule on Teil õigus saada igal ajal tasuta teavet Teie kohta hoitavate andmete, nende päritolu, nende saajate ja nende töötlemise eesmärkide kohta. Samuti on Teil õigus nõuda nende andmete parandamist, blokeerimist või kustutamist. Kui Teil on isikuandmete kohta veel küsimusi, võite meiega alati ühendust võtta kasutades aadressi, mis on esitatud meie õiguslikus teates.

Keeldumine e-posti kaudu saadetavast reklaamist

Käesolevaga keelame selgesõnaliselt veebisaidi õiguslikus teates avaldatud kontaktandmete kasutamise reklaam- ja teabematerjale saatmiseks, mida me ei ole selgesõnaliselt palunud. Veebisaidi haldaja jätab endale õiguse alustada asjakohast õigusmenetlust pealesunnitud reklaami, nt rämpsposti, saamisel.

 

3. Andmekaitseametnik

Seadusega ette nähtud andmekaitseametnik

Me oleme määranud meie äriühingu andmekaitseametniku:

Dr. Martin Wörner
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach

Telefon: 09371 940 0
E-post: service@foodforplanet.de

 

4. Andmete kogumine meie veebisaidil

Küpsised

Mõned meie veebisaidi leheküljed kasutavad küpsiseid. Küsised ei kahjusta Teie arvutit ega sisalda viiruseid. Küpsised aitavad meil muuta meie veebisaiti kasutajasõbralikumaks, tõhusamaks ja turvalisemaks. Küpsised on väikesed tekstifailid, mida säilitatakse Teie arvutis ja salvestatakse Teie brauseri poolt.

Enamus meie poolt kasutatavatest küpsistest on nn seansiküpsised. Peale Teie veebisaidilt lahkumist kustutatakse need automaatselt. Ülejäänud küpsised jäävad Teie seadme mällu kuni Te nad ära kustutate. Kui Te järgmine kord veebisaiti külastate, siis nende küpsiste abil tuntakse Teie brauser ära.

Võite oma brauseri seadistada nii, et see teavitab Teid küpsiste kasutamisest, mis võimaldab Teil otsustada iga kord eraldi, kas lubada või keelata küpsiste kasutamist. Teise võimalusena võite seadistada oma brauserit nii, et see kas automaatselt lubab teatud liiki küpsiste kasutamist, alati keelab nende kasutamise või brauseri sulgemisel kustutab need automaatselt. Küpsiste blokeerimine võib piirata meie veebisaidi funktsionaalsust.

Vastavalt Isikuandmete kaitse üldmääruse artiklile 6, lõige 1, punkt f salvestatakse elektrooniliseks suhtluseks või Teie poolt kasutada soovitava teatud funktsionaalsuse (nt ostukorv) jaoks vajalikud küpsised. Veebisaidi haldajal on seaduslik huvi küpsiste salvestamiseks, et tagada optimaalset tehniliste vigadeta teenust. Kui salvestatakse ka muid küpsiseid (nt sellised, mis analüüsivad Teie surfamist), siis neid käsitletakse käesolevas eraelu puutumatuse normides eraldi.

Serveri logifail

Veebisaidi haldaja automaatselt kogub ja salvesta teavet serveri logifailis, mida Teie brauser automaatselt meile edastab. Nendeks on:

  • Brauseri tüüp ja versioon
  • Kasutatud operatsioonisüsteem
  • URL-viide
  • Siseneva arvuti masinanimi
  • Serverisse saadetud päringu aeg
  • IP-aadress

Neid andmeid ei panda kokku muudest allikatest saadud andmetega.

Isikuandmete töötlemise aluseks on Isikuandmete kaitse üldmääruse artikkel 6 (1) (b), mis lubab isikuandmeid töödelda sõlmitud lepingu täitmiseks või lepingu sõlmimisele eelnevate meetmete võtmiseks.

Kontaktvorm

Kui Te saadate meile oma küsimuse kontaktvormi kaudu, siis Teie küsimusele ja mistahes lisaküsimusele vastamiseks me kogume vormile sisestatud andmeid, sh Teie poolt antud kontaktandmed. Me ei jaga seda teavet ilma Teie loata.

Seega, vastavalt isikuandmete kaitse üldmääruse artiklile 6 (1) (a) me töötleme kontaktvormile sisestatud andmeid ainult Teie nõusolekul. Te võite igal ajal oma nõusoleku tagasi võtta. Seda võite nõuda saates meile tavalise, mitteametliku e-kirja. Enne Teie taotluse saamist töödeldud andmeid võib veel seaduslikult töödelda.

Kontaktvormil esitatud isikuandmeid hoitakse kuni Te palute nende kustutamist, võtate tagasi Teie nõusoleku nende hoidmiseks või nende hoidmise eesmärk ei ole enam asjasse puutuv (nt pärast Teie taotluse täitmist). See säte ei tühista mistahes teistest õigusaktidest tulenevaid kohustusi, eriti neid mis on seotud kohustuslike andmete hoidmise aegadega.

Andmete töötlemine (klienti ja lepingut puudutavad andmed)

Me kogume, töötleme ja kasutame isikuandmeid ainult ulatuses, mis on vajalik meiega õigussuhte loomiseks või muutmiseks (põhiandmed). Selle aluseks on isikuandmete kaitse üldmääruse artikkel 6 (1) (b), mis lubab andmete töötlemist lepingu täitmiseks või lepingu sõlmimisele eelnevate meetmete võtmiseks. Me kogume, töötleme ja kasutame Teie isikuandmeid kui Te sisenete meie veebisaidile (kasutamisalane teave) ainult ulatuses, mis on vajalik võimaldamaks Teile juurdepääsu meie teenusele või selle osutamise eest arve esitamiseks.

Kogutud andmed kliendi kohta kustutatakse pärast tellimuse täitmist või ärisuhte lõppu. See ei puuduta seaduses ettenähtud andmete hoidmise pikkust.

 

5. Sotsiaalmeedia

Facebook´i pistikprogrammid (Meeldib ja Jaga nupud)

Meie veebisaidil on sotsiaalvõrgustiku Facebook, Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA, pistikprogrammid. Facebook´i pistikprogrammi tunnete ära Facebook´i logo või Meeldib nupu järgi. Vaadake ülevaaded Facebook´i pistikprogrammi kohta siit: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Meie veebisaiti külastades luuakse pistikprogrammi kaudu otseühendus Teie brauseri ja Facebook´i serveri vahel. See teavitab Facebook´i, et olete meie veebisaiti külastanud oma IP-aadressilt. Kui Te olete sisseloginud oma Facebook´i kontole ja klõpsate Meeldib nuppu, siis saate meie veebisaidi sisu ühendada oma Facebook´i profiiliga. See võimaldab Facebook´il seostada meie veebisaidi külastusi Teie kasutaja kontoga. Palun pange tähele, et selle veebisaidi haldajana puudub meil teave Facebook´i edastatud andmete sisu või selle kohta, kuidas Facebook neid andmeid kasutab. Täpsema teabe saamiseks lugege palun Facebook´i eraelu puutumatuse norme, mis on saadaval siit:https://de-de.facebook.com/policy.php.

Kui Te ei soovi, et Facebook seostab meie veebisaidi külastusi Teie Facebook´i kontoga, siis palun logige oma Facebook´i kontolt välja.

Twitter´i pistikprogrammid

Twitter´i teenuse funktsioonid on ühendatud meie veebisaidi ja rakendusega. Neid pakub Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Kui Te kasutate Twitter´i ja Edasisäutsu funktsiooni on Teie poolt külastatavad veebisaidid Teie Twitter´i kontoga ühenduses ja teada teistele kasutajatele. Seda tehes edastatakse samuti andmed Twitter´ile. Me soovime Teie tähelepanu juhtida sellele, et käesolevate veebilehtede haldajana puudub meil teave edastatud andmete sisu või selle kohta, kuidas Twitter neid andmeid kasutab. Täpsema teabe saamiseks Twitter´i eraelu puutumatuse normide kohta külastage palun: https://twitter.com/privacy.

Oma eraelu puutumatuse eelistusi saate muuta oma Twitter´i konto seadetes: https://twitter.com/account/settings.

Google+ pistikprogramm

Meie veebilehed kasutavad Google+ funktsioone. Neid haldab Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Teabe kogumine ja avalikustamine: Google +1 nupu kasutamine võimaldab Teil teavet avaldada kogu maailmas. Google+ nupu abil saate Teie ja teised kasutajad Google´i ja meie partnerite käest Teile sobiliku sisuga teavet. Google säilitab teabe nii selle kohta, et Te märkisite mingi sisu veebis „+1“-ga, kui ka teabe selle lehe kohta, mida vaatasite sel ajal, kui te klõpsasite „+1“. Teie +1 võidakse näidata koos Teie profiili nime ja fotoga Google´i poolt pakutud teenuste all, nt otsingute tulemustes, Teie Google´i profiilis või Internetis asuvates teistel veebisaitidel ja reklaamidel.

Google salvestab Teie +1 nupul vajutamise teabe parandamaks Google poolt Teile ja teistele kasutajatele pakutavaid teenuseid. Google+ nupu kasutamiseks peab Teil olema ülemaailmselt nähtav ja avalik Google´i profiil, mis sisaldab vähemalt profiili jaoks valitud nime. Seda nime kasutatakse kõikide Google´i poolt pakutavate teenuste poolt. Mõnikord võib see nimi ka asendada mõnda teist nime, mida olete juba kasutanud teabe jagamiseks oma Google´i konto kaudu. Teie Google´i profiili identiteet võib olla nähtav kasutajatele, kes teavad Teie e-posti aadressi või muud teavet, mille järgi on võimalik Teid tuvastada.

Kogutud andmete kasutamine: lisaks eespool kirjeldatud kasutusviisidele kasutatakse Teie poolt antud teavet vastavalt asjakohastele Google´i isikuandmete kaitse normidele. Google võib avaldada kasutajate +1 nupu kasutamise statistika kokkuvõtet või jagada seda kasutajate ja partneritega, nt väljaandjad, reklaamijad või partnerveebsaidid.

Pinterest´i pistikprogramm

Meie veebisait sisaldab Pinterest´i sotsiaalvõrgustiku funktsioone, mida haldab Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, USA.

Kui Te külastate veebilehte, millel on Pinterest´i sotsiaalvõrgustiku pistikprogramm, siis Teie brauser ühendab ennast otse Pinterest´i serveritega. Pistikprogramm edastab sellised logiandmed Pinterest´i USA-s asuvatesse serveritesse. Need logiandmed võivad sisaldada Teie IP-aadressi, külastatud veebisaitide aadresse, mis samuti sisaldavad Pinterest´i funktsioone, brauseri tüüpi ja seadeid, päringu saatmise kuupäeva ning kellaaega, kuidas Te kasutate Pinterest´i ning küpsiseid.

Rohkem teavet andmete kogumise eesmärkide, ulatuse, täiendava töötlemise ja kasutamise kohta Pinterest´i poolt ning samuti Teie õiguste ja võimaluste kohta oma eraelu puutumatuse kaitsmiseks leiate Pinterest´eraelu puutumatuse teates: https://about.pinterest.com/de/privacy-policy.

 

6. Analüütika ja reklaam

Google Analytics

See veebisait kasutab Google Analytics´it, mis on veebistatistikat pakkuv teenus. Seda haldab Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics kasutab nn küpsiseid. Need on tekstifailid, mis salvestatakse Teie arvutisse ja mis võimaldavad analüüsida Teie veebisaidi kasutamist. Küpsiste poolt kogutud teave selle kohta, kuidas Te seda veebisaiti kasutate edastatakse tavaliselt Google´i serverisse USA-s ning salvestatakse seal.

Google Analytics´i küpsised salvestatakse kooskõlas isikuandmete kaitse üldmääruse artikliga 6 (1) (f). Veebisaidi haldajal on seaduslik õigus analüüsida kasutaja käitumist nii veebisaidi, kui ka reklaami optimeerimiseks.

IP-aadressi anonüümsus

Käesoleval veebisaidil oleme aktiveerinud IP-aadressi anonüümsuse funktsiooni. Google lühendab Euroopa Liitu kuuluvast või Euroopa Majanduspiirkonda kuuluvast lepinguosalisest riigist saadetava IP-aadressi enne Ameerika Ühendriikidess saatmist. Ainult erandjuhtumitel saadetakse täielik IP-aadress USA-s paiknevasse Google´i serverisse, kus see siis lühendatakse. Google kasutab seda teavet käesoleva veebisaidi haldaja eest hindamaks veebisaidi kasutamist Teie poolt ja veebisaidil tehtud toimingute kohta aruannete koostamiseks ning teiste teenuste osutamiseks veebisaidi haldajale seoses veebisaidil tehtud toimingute ja interneti kasutamisega. Google analüütika toimingute käigus ei liideta Teie brauseri poolt edastatud IP-aadressi mistahes teiste Google´i valduses olevate andmetega.

Brauseri pistikprogrammid

Te saate vältida selliste küpsiste salvestamist valides vastavad brauseri seaded. Kuid me soovime rõhutada seda, et selle tegemine võib tähendada, et Teil ei ole võimalik kasutada kõiki meie veebisaidi funktsioone. Samuti võite vältida küpsiste poolt veebisaidi kasutamise kohta kogutud andmete (k.a Teie IP-aadress) edastamist Google´ile ja nende andmete töötlemist Google´i poolt laadides alla ja installeerides brauseri pistikprogrammi, mis on saadaval alljärgneva lingi kaudu: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Andmete kogumisega mittenõustumine

Võite vältida Google Analytics´i poolt Teie kohta käivate andmete kogumist klõpsates alljärgneval lingil. Teie andmete kogumise vältimiseks käesoleva veebisaidi külastamisel tulevikus lisatakse loobumise küpsis: Disable Google Analytics.

Rohkem teavet selle kohta, kuidas Google Analytics kasutab kasutajate kohta kogutud andmeid on saadaval Google´i eraelu puutumatuse normides: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en.

 

 

Andmete töötlemise teenuse sisseostmine

Oleme sõlminud Google´iga lepingu andmete töötlemise teenuse sisseostmiseks ja me rakendame täielikult Saksamaa andmekaitseametite rangeid nõudeid Google Analytics´i kasutamisel.

Rahvastikuandmete kogumine Google Analytics´i poolt

See veebisait kasutab Google Analytics´i rahvastikuandmete kogumise funktsiooni. Selle abil on võimalik koostada aruandeid veebisaidi külastajate vanuse, soo ja huvide kohta. Need andmed pärinevad kolmandast isikust külastajate ja Google´i huvidepõhise reklaami andmetel. Kogutud andmeid ei ole võimalik seostada konkreetse üksikisikuga. Selle funktsiooni saate maha võtta muutes oma Google´i konto reklaamide seadeid või Te võite Google Analytics´il keelata andmete kogumist Teie kohta nagu me seda kirjeldasime andmete kogumisest keeldumist käsitlevas jaotises.

Google Analytics Remarketing´i isikupõhise reklaami funktsioon

Meie veebisaidid kasutavad Google Analytics Remarketing´i isikupõhise reklaamimise funktsiooni koos Google AdWords´i ja DoubleClick´i reklaamimise seadmeülese võimekusega. Seda teenust pakub Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Selle funktsiooni abil saab ühendada Google Analytics Remarketing´iga loodud isikupõhiste turunduskampaaniate sihtrühma Google AdWords´i ja Google DoubleClick´i seadmeülese võimekusega. Selle abil on võimalik näidata reklaame Teie isiklike huvide alusel, mis on kindlaks määratud Teie eelneva veebikasutuse ja surfamise põhjal nii ühel seadmel (nt Teie mobiiltelefon), kui ka mõnel teisel seadmel (nt tahvelarvuti või arvuti).

Peale seda, kui olete selleks andnud oma nõusoleku, seostab Google Teie veebi- ja rakenduse lehitsemise ajaloo Teie Google´i kontoga. Nii saavad kõik Teie Google´i kontole sisse loginud seadmed samasugust personaalset reklaamsõnumit.

Selle funktsiooni toetamiseks kogub Google Analytics nende kasutajate Google´i poolt tuvastatud ID-d, kes on ajutiselt ühendatud meie Google Analytics´i andmetega, et määrata kindlaks ja luua seadmeülese turunduskampaania sihtrühma.

Võite alaliselt loobuda seadmeülesest isikupõhisest reklaamist/sihtrühmaks olemisest lülitades Teie Google´i kontol välja personaalse reklaamimise; selleks klõpsake sellel lingil: https://www.google.com/settings/ads/onweb/.

Kooskõlas isikuandmete kaitse üldmääruse artikliga 6 (1) (a) põhineb Teie Google´i kontolt kogutud andmete liitmine ainult Teie poolt antud nõusolekul, mida Te võite Google´ile anda või tagasi võtta. Teie Google´i kontoga seostamata (nt kuna Teil ei ole Google´i kontot või Te olete andmete liitmise vastu olnud) andmete kogumine on kooskõlas isikuandmete kaitse üldmääruse artikliga 6 (1) (f). Veebisaidi haldajal on õigustatud huvi kasutaja käitumise anonüümseks analüüsimiseks turunduse eesmärkidel.

Rohkem teavet ja Google´i eraelu puutumatuse normid on saadaval, kui külastate: https://www.google.com/policies/technologies/ads/.

 

7. Teabeleht

Teabelehe andmed

Kui Te soovite saada meie teabelehte, siis meil on vaja Teie kehtivat e-posti aadressi ja samuti teavet, mis võimaldab meil kontrollida, et Teie olete antud e-posti aadressi omanik ning samuti seda, et olete nõus seda teabelehte saama. Mitte mingeid täiendavaid andmeid ei koguta või kogutakse ainult vabatahtlikkuse alusel. Me kasutame neid andmeid ainult palutud teabe saatmiseks ja ei edasta neid kolmandatele isikutele.

Seega me töötleme mistahes Teie poolt kontaktvormile sisestatud andmeid ainult Teie nõusolekul kooskõlas isikuandmete kaitse üldmääruse artikliga 6 (1) (a). Teie poolt antud loa Teie andmete ja e-posti aadressi säilitamiseks ning nende andmete kasutamiseks teabelehe saatmiseks võite tagasi võtta igal ajal, st kasutades teabelehel asuvat tellimuse tühistamise linki. Enne Teie taotluse kättesaamist töödeldud andmeid võib veel seaduslikult töödelda.

Teabelehe tellimisel antud andmeid kasutatakse teabelehe saatmiseks seni, kuni Te olete tühistanud oma tellimuse, mille tulemusena kõnealused andmed kustutatakse. See ei puuduta meie poolt muudel eesmärkidel säilitatavaid andmeid (nt e-posti aadressid liikmetele mõeldud funktsioonide kasutamiseks).

CleverReach

See veebisait kasutab teabelehtede saatmiseks CleverReach´i. Selle toob Teieni CleverReach GmbH & Co. KG, Mühlenstr. 43, 26180 Rastede. CleverReach on teenus, mis korraldab ja analüüsib teabelehtede saatmist. Teie poolt antud andmeid (nt Teie e-posti aadress) meie teabelehe tellimiseks hoitakse CleverReach´i serveritel Saksamaal.

Meie teabelehe saatmine kasutades CleverReach´i võimaldab meil analüüsida teabelehe saajate käitumist. Muuhulgas me saame teada, kui palju saajaid on avanud teabelehte sisaldavat e-kirja ja kui sageli seal sisalduvatele linkidele on klõpsatud. Konversiooni jälgimise abil saame samuti analüüsida, kas eelnevalt määratud tegevus (nt toote ostmine meie veebisaidi kaudu) toimub peale teabelehes olevale lingile klõpsamist. Rohkem teavet selle kohta, kuidas CleverReach analüüsib andmeid on saadaval siin: https://www.cleverreach.com/de/funktionen/reporting-und-tracking/.

Andmete töötlemine põhineb isikuandmete kaitse üldmääruse artiklil 6 (1) (a). Tei võite oma nõusoleku alati tagasi võtta tühistades teabelehe tellimuse. Enne Teie taotluse kättesaamist töödeldud andmeid võib veel seaduslikult töödelda.

Kui Te ei soovi, et CleverReach analüüsib Teie teabelehe kasutamist, siis peate teabelehe tellimuse tühistama. Selle jaoks on igas meie poolt saadetud teabelehes vastav link. Samuti võite teabelehe tellimuse tühistada otse meie veebisaidil.

Teabelehe tellimisel meile antud andmeid kasutatakse teabelehe saatmiseks seni, kuni Te tühistate oma tellimuse, pärast mida kõnealused andmed kustutatakse meie ja CleverReach´i serveritest. See ei puuduta meie poolt muudel eesmärkidel säilitatavaid andmeid (nt e-posti aadressid liikmetele mõeldud funktsioonide kasutamiseks).

Täiendava teabe saamiseks vaadake CleverReach´i eraelu puutumatuse norme siit: https://www.cleverreach.com/de/datenschutz/.

Andmete töötlemise teenuse sisseostmise lepingu täitmine

Oleme sõlminud CleverReach´iga lepingu meie andmete töötlemise teenuse sisseostmiseks ja me rakendame täielikult Saksamaa andmekaitseametite rangeid nõudeid CleverReach´i kasutamisel.

 

8. Pistikprogrammid ja töövahendid

YouTube

Meie veebisait kasutab YouTube´i pistikprogramme, mida haldab Google. Lehekülgede haldaja on YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Kui Te külastate ühte meie veebilehtedest, millel on YouTube´i pistikprogramm, siis luuakse ühendus YouTube´i serveritega. Sel viisil teavitatakse YouTube´i serverit, milliseid meie lehti Te külastate.

Kui Te olete oma YouTube´i kontole sisse logitud, siis YouTube võimaldab Teil seostada oma sirvimise ajalugu otse Teie isikliku profiiliga. Te saate seda vältida logides välja oma YouTube´i kontolt.

YouTube´i kasutatakse meie veebisaidi atraktiivsuse suurendamiseks. Vastavalt isikuandmete kaitse üldmääruse artiklile 6 (1) (f) loetakse see õigustatud huviks.

Rohkem teavet kasutaja andmete haldamise kohta leiate YouTube´i andmete kaitse deklaratsioonist, mis on saadaval: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy

Google´i veebikirja tüüp

Ühesuguse kirjatüübi kasutamiseks kasutatakse sellel veebilehel Google´i poolt vahendatavat veebikirja tüüpi. Lehe avamisel laadib Teie brauser vastava veebikirja tüübi Teie brauseri vahemällu selleks, et kuvada teksti ja kirjatüüpi õigesti.

Kui Te avate meie veebisaidi lehe, mis sisaldab sotsiaalvõrgustiku pistikprogrammi, siis Teie brauser ühendab ennast otse Google´i serveritega. Nõnda saab Google teada, et meie veebilehele siseneti Teie IP-aadressi kaudu. Google´i veebikirja tüüpi kasutatakse ühtse ja atraktiivse veebisaidi esitamise huvides. Vastavalt isikuandmete kaitse üldmääruse artiklile 6 (1) (f) loetakse see õigustatud huviks.

Kui Teie brauser ei toeta veebikirja tüüpe, siis kasutab Teie arvuti standardset kirjatüüpi.

Rohkem teavet kasutaja andmete haldamise kohta leiate siit: https://developers.google.com/fonts/faq ja Google´i eraelu puutumatuse normide kohta siit: https://www.google.com/policies/privacy/.

 

9. Makseteenuse pakkujad

PayPal

Meie veebisaidil saate makseid teostada PayPal´i kaudu. Makseteenuste pakkuja on PayPal (Europe) S.à.r.l & Cie, S.C.A. (22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luksemburg.

Kui Te valite maksmise PayPal´i kaudu, siis Teie poolt antav maksmisega seonduv teave edastatakse PayPal´ile, mis on kooskõlas isikuandmete kaitse üldmääruse artikliga 6 (1) (a) (nõusoleku andmine) ja 6 (1) (b) (töötlemise eesmärgiks on leping). Teil on alati õigus antud nõusolekut tagasi võtta edasiulatuvalt. See ei mõjuta eelnevalt kogutud andmete töötlemist.

Josera skylos
Josera gata
 
<